dissabte, 12 d’agost del 2023

BLOC DE LES COLÒNIES: DISSABTE 29/07

 DISSABTE 29/07

Hola, hola!!


Som les participants de 4t d'ESO. Com ja sabeu, dissabte és el dia final de colònies. És per això que vam fer una dinàmica amb una ruleta per fer-nos la maleta i preparar-nos per marxar i acabar aquesta setmana tan esperada. Juntament amb la dinàmica ens vam fer les fotos de grup i la general, per a dinar vam menjar uns bons macarrons i vam aprofitar la darrera migdiada de les colònies. A la tarda vam anar a la piscina; seguidament vam fer cants i danses i vam berenar. Després vam fer un bingo musical on hi havia premis molt guais.


Ens vam sorprendre tots amb el desenllaç de la història que ens acompanyava durant les colònies, ja que la Petu, una de les Espies de Debò, va resultar ser la que ens havia estat robant les sabates i pintant-nos
durant tota la setmana. Es veu que ens havia utilitzat per gravar un programa de televisió per tal de superar en audiència un altre programa pel qual va fer l'audició i no la van agafar. Resulta que la Petu i l'Alcalde eren parella, al principi la Petu ho feia per acostar-se al poble i tenir més facilitats per executar el seu pla, però finalment es va acabar enamorant d'ell i es van fer un petó de pel·lícula. Tant les seves germanes, la Rigoberta i la Cecília, com nosaltres, vam perdonar a la Petúnia i ens vam acomiadar de tots els personatges cantant tots junts la cançó de les espies: Nosotras no llevamos chándal.


Per concloure el dia, vam anar al gran sopar popular de Tor, on els grans de l'esplai ens vam acomiadar de les colònies.


Sense dubte, ha sigut una setmana que mai oblidarem.


Moltes gràcies per tot, Esplai Gaspar.


SON SAYANS (Aina L., Anna H., Aran B., Clàudia P., Jan C., Jan P., Marc G., Marc V., Pau B., Sílvia B., Ares S., Júlia S., Oriol R., Júlia T., Clara Adsuar i Marçal Colea)


















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada