dimarts, 26 de febrer del 2019

TROCAJOVE 2019

AGENDES, AGENDES!!

Els propers 16 i 17 de març tindrà lloc la gran Trocajove 2019 a Riudoms, una trobada per els i les adolescents i joves que formin part de l'esplai.

En aquesta trobada tindrem l'oportunitat de conèixer a molta gent d'altres esplais, noves dinàmiques, cants i dances i sobretot... de fer una GRAN FESTA!

Aquesta trobada portarà com a lema "Tic-tac, TU!". Durant el cap de setmana s'han preparat diferents activitats perquè els grups d'adolescents i de joves de tots els esplais del MCECC comparteixin un espai de trobada amb altres persones de diferents centres d'esplai de Catalunya i Mallorca.

A continuació trobareu la butlleta d'inscripció i la butlleta de drets d'imatge que heu d'omplir i portar-nos a la bústia de l'esplai per poder formar part d'aquesta trobada.
Per tal d'omplir la butlleta d'inscripció correctament s'haurà de triar una de les xerrades que es proposen des de la trobada.
L'únic requisit que demanem és ser adolescent/jove de 3r d'ESO a 1r de Batxillerat i, esclar, formar part del Centre Esplai Gaspar de Portolà!!

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

BUTLLETA DRETS D'IMATGE ADOLESCENTS

BUTLLETA DRETS D'IMATGE MONITORS I MONITORES


Ens veiem a la Trocajove 2019, veritat?
No deixis que t'ho expliquin!!!









L'equip de monitores i monitors del CE Gaspar de Portolà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada