dimarts, 14 de novembre del 2017

VÈRTEX: TROBADA D'ESPLAIS DE CATALUNYA 2018


Benvolgudes famílies dels joves d'acampats,

Com bé sabeu, el nostre centre d’esplai està federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans – MCECC. És la federació de centres d’esplai que ens dóna suport, ens ajuda en diverses gestions, organitza formacions, trobades...

Aquest any, celebrem el 60è aniversari de l’origen del MCECC – Fundació Pere Tarrés. Per aquest motiu, els centres d’esplai vam decidir, en l’Assemblea general de gener de 2017, la realització d’una gran trobada amb tots els infants, adolescents i joves del Moviment.

La trobada es celebrarà els dies 14 i 15 d’abril de 2018 a la ciutat de Vilafranca del Penedès. El nom d’aquesta gran trobada és VÈRTEX, el punt que simbolitza la unió de tots els membres d’un esplai, i el seu eslògan, L’Esplai Multiplica, perquè si hi som tots, els objectius s’assoleixen més intensament. Un equip format per més de cent persones, entre voluntàries i tècniques està treballant de valent per fer-la possible i fer història.

Des del nostre centre d’esplai ens hi volem sumar. Volem que Vilafranca del Penedès tingui una marea groga amb el nostre foulard procedent de Balaguer! I per aquest motiu, aquests dies, hem de realitzar les inscripcions a VÈRTEX ja que des de Barcelona necessiten el nombre d’inscrits abans de Nadal.

Les inscripcions les hem de realitzar com a centre d’esplai i, per tant, des de l’equip de monitors i monitores us facilitem les indicacions perquè puguem tramitar tota la inscripció en els documents adjunts en aquest correu electrònic.

Vine amb nosaltres a Vilafranca! Tens fins el 30 de novembre per inscriure't!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada