dilluns, 2 de novembre del 2015

INSCRIPCIONS DE COLÒNIES A LA FARGA 2016!

Ja arriben les inscripcions a les colònies d'estiu 2016!!! 
Sense encara deixar de pensar en les colònies viscudes aquest estiu, l'equip de monitors i monitores del Centre Esplai Gaspar de Portolà  ja s’ha posat en marxa amb moltes ganes i  il·lusió, per organitzar les noves colònies! Per 6è any consecutiu ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos-les. Ja tenim casa de colònies i les dates en que es duran a terme. Enguany  visitarem la bella comarca del del Ripollès, concretament la casa de colònies de La Farga de Queralbs, tot un món de sensacions des del primer moment. Estarem molt aprop de l'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents. Gaudirem de valent de la natura en un relleu molt muntanyós, amb bells paratges.

Esteu preparats i preparades per tornar a viure una aventura única, especial i divertida???

Ja us podeu descarregar el nostre dípic, el full d'inscripció i la carta de presentació per a tenir tota la informació necessària al vostre abast. 

En aquesta publicació trobaras tota la informació i documentació necessàries per donar el primer pas cap a un estiu diferent. No t'ho pensis més, corre a buscar l'agenda i apunta: 28 de novembre, escola Gaspar de Portolà INSCRIPCIONS PER LA FARGA 2016!!! 

Ens veiem allí!! 

Una abraçada molt forta! 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada