dilluns, 24 de novembre del 2014

★ EXCURSIÓ ÀGER ★

El passat dissabte 22 de novembre els monitors, monitores, nens, nenes, pares i mares vam anar d'excursió a Àger!!!!

Tot just baixar del tren vam fer un joc de presentació. El nou curs ens ha portat moltes cares noves a l'equip de monitors i monitores! Així doncs, calia donar la benvinguda a l'Alba, la Paula, la Marina, l'Irina, la Gemma, la Laura, l'Andrea, la Clàudia, l'Eva, la Maria i el Marc! Però això no és tot. Aquest any també tenim la incorporació a l'equip d'alguns "ex-infants" de l'esplai.. L'edat no és cap barrera per continuar gaudint del lleure i així ho entenen la Laia, la Júlia, el Roger, la Joana, la Marina i la Carina; per aquest motiu, han deixat de ser els grans de l'esplai per convertir-se en membres de l'equip de monis!!! Estem molt contents de poder comptar amb tots vosaltres i engegar el que de ben segur serà un any ple d'aventures, emocions i somriures!!

Pas a pas, guiats pel nostre estimat Lluís Garrofé, vam començar a caminar camp a través fins trobar un lloc còmode on poder jugar i dinar. Sabeu però què ens va passar a mig camí?????? Unes persones una mica extranyes van sortir d'entre els arbres per convencèr-nos de que l'hivern no havia d'arribar mai... i mentrestant ho feien... va venir l'hivern a fer-nos creure el contrari! Imagineu-vos el nostre grau de sorpresa.... Va ser fàcil però engrescar als nostres infants a superar unes proves per saber quina era l'estació més adequada.
Ara us preguntareu qui va guanyar.... doncs cap de les dues va poder fer-ho perquè ni l'estiu és la millor, ni el fred té el dret de sobresortir per damunt de la calor. Anem amb màniga curta a finals de novembre pel canvi climàtic.. i d'una manera ben divertida ho vam treballar amb els infants que van venir amb nosaltres dissabte.
Després de dinar va ser l'hora de tornar a l'estació i una vegada allí, vam cantar i ballar algunes danses fins pujar a l'autocar.

En resum, al llarg de tota la jornada vam gaudir de la natura, d'un paisatge genial, vam poder conèixer el nous monitors i monitores, vam retrobar-nos amb alguns dels nostres estimats infants, vam conèixer-ne de nous, vam riure, vam jugar, vam aprendre i vam tornar a Balaguer una mica més feliços amb la il·lusió de continuar caminant en una propera excursió.

Moltes gràcies i fins aviat!!!!

PD: us deixem un recull de fotografies de l'excursió!!!




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada