diumenge, 19 de gener del 2014

Excursionisme amb el Centre Esplai GASPAR!

Benvolgudes famílies,

Ara que ja hem començat el curs i ja estem aclimatats al nou curs escolar, volem dirigir-nos a vosaltres per a fer-vos arribar una proposta. Ens agradaria començar un altre cop amb les excursions i rutes pels indrets de la nostra comarca.
Volem fer extensives aquestes sortides a tots els nens i nenes de 1r a 6è de Primària de l’Escola Gaspar de Portolà, socis o no de l’AMPA i també a altres infants i famílies de Balaguer i comarca.
Aquestes, estarien obertes a les famílies i en podrien participar pares i mares, germans i germanes, avis i avies i nens i nenes de tota la comarca…
La idea és que tothom pugui gaudir d’un dia d’excursionisme en família i passar una estona de lleure agradable. Els nens i nenes de primer i segon de primària, hauran de venir obligatòriament amb un acompanyant/responsable i signant l’autorització de la sortida.
Els nens i nenes de 3r de primària a 4t d’ESO, poden venir sense acompanyant signant l’autorització corresponent.
La carta us la podeu descarregar des del nostre blog. Allà està més detallat i explicat de tot el referent a les rutes plantejades. Us animem a vindre amb nosaltres per a fomentar l'excursionisme i senderisme en diferents indrets de la nostra comarca.
Si teniu qualsevol dubte, ens ho podeu fer saber per correu electrònic o al telèfon que teniu de l'esplai. (Horari de 18.00h a 21.00h )
Fins aviat,
Una forta abraçada,
Els monitors i monitores del Centre Esplai Gaspar de Portolà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada