dilluns, 1 de desembre del 2014

INSCRIPCIONS EL COLLELL 2015

Hola Hola!!!!! Tenim notícies fresques fresques!!!!

Acabem de dissenyar les pautes per........................ INSCRIURE'S A LES COLÒNIES D'ESTIU 2015!!!!!!!!! No hi ha cosa més intrigant per un monitor/a que aquest temps d'espera abans de saber quins seran els infants que ens acompanyaran aquest estiu. Seran cares noves? Nous adolescents amb ganes d'assumir el repte volant? Tornarem a gaudir amb els nostres infants veterans? Ais... quins nervis!!!

El COLLELL és una casa situada enmig de la Garrotxa, una comarca caracteritzada pels seus volcans i pel seu paisatge on de ben segur passarem una setmana genial!!!  O potser hem de dir campament volant + setmana...!!!! Voleu saber un secret? Alguns monitors i monitores ja l'hem visitada i estem fascinats amb les seves instal·lacions!!!

En aquesta publicació trobaras tota la informació i documentació necessàries per donar el primer pas cap a un estiu diferent. No t'ho pensis més, corre a buscar l'agenda i apunta: 13 de desembre, escola Gaspar de Portolà INSCRIPCIONS PEL COLELL 2015!!! Ens veiem allí!! Petonets!!


3 comentaris:

  1. a mi em fica que els enllaços no existeixen...

    ResponElimina
  2. Ara ja funciona!! Nosaltres ja ens ho hem descarregat!

    ResponElimina
  3. Quin dia sortirà la llista??

    ResponElimina